Helunan Herätys Energiajuomajauhe

Helunan Herätys Energiajuomaa käytetään kaikille vastapoikineille lehmille välittömästi poikimisen jälkeen. Käytöstä hyötyvät erityisesti vaikeasta poikimisesta väsyneet lehmät, joilla on riski poikimisen jälkeiseen stressiin ja negatiivisen energiatasapainon aiheuttamaan syömättömyyteen sekä ravitsemusongelmiin.

Tehoaineet

  • Glukoosi
  • Natriumkloridi
  • Natriumvetykarbonaatti
  • Monokalsiumfosfaatti
  • Schaumann-esiseos (hivenaineet, vitamiinit, ASSCO-Ferm-probiootti,
  • 19x 109PMY Saccharomyces serevisae (CNCM I-1077/Nr.E7)/kg, Propyleeniglykoli

Avainominaisuudet

Helunan Herätys virkistää poikineen lehmän. Elävä hiiva ja sen runsas B-vitamiinimäärä voimistavat lehmän elintoimintoja ja ruokahalua.

Tuote parantaa pötsin pH-tasoa ja estää pötsin happamoitumista. Se voimistaa pötsin käymistä edistämällä pötsin bakteerien nopeaa lisääntymistä.

Voimakas ja oikea pötsikäyminen lisää mikrobivalkuaisen tuotantoa: vapaa ammoniakki pötsissä vähenee ja sen seurauksena maidon urealuvut pysyvät alhaisempina.

Käytä näin:

Sekoita 0,5 kg (noin 1 litra) jauhetta 10 - 20 litraan lämmintä puhdasta vettä. Tarjoa juoma lehmälle ensimmäisen tunnin aikana poikimisesta.

Säilyvyys

Sulje pakkaus hyvin käytön jälkeen. Säilytä tuote kuivassa ja viileässä tai huoneenlämpöisessä tilassa suojassa auringolta. Tuotteen luvataan säilyvän 6 kuukautta pakkauspäivästä. Parasta ennen päiväys on merkitty pakkaukseen.

Huom! Voit pakastaa jauheen 0,5 kilon annoseriin. Tuote säilyy pakastettuna jopa 24 kuukautta.