Valmakauppaan myyntiin Valma-kivennäiset

Nyt Valma-kivennäiset seosrehuruokintaan Valmakaupoista! Valma-Kivennäiskonsepti sisältää viisi täyskivennäistä, ja lisäksi saatavilla on tilan tarpeen mukaan myös räätälöidyt kivennäiset.

Valma-kivennäiset ovat seosrehuruokintaan suunniteltuja kivennäisiä. Kaikki kivennäiset ovat jauheisia, jotka pakataan ja toimitetaan suursäkkeinä. Konsepti sisältää 5 erilaista kivennäistä - Valma Hiehokivennäinen, Valma Seleeni Lypsykivennäinen, Valma PLUS Lypsykivennäinen, Valma Umpikivennäinen sekä Valma Carbo Kivennäinen, joka on suunniteltu tiloille, joilla apila on osana ruokintaa. Kivennäisissä on panostettu korkeaan magnesiumpitoisuuteen, joka ylläpitää normaalia lihaksiston toimintaa ja kasvua. Kaikissa Valma-Kivennäisissä vitamiinitasot ovat optimoitu tuotosvaiheen tarpeen mukaan.

Valma-Kivennäisten pienin myyntierä myös räätälöidyissä kivennäisissä on yksi suursäkki. Valma-kivennäisistä löydät maitotilan tarpeisiin varmasti sopivan täyskivennäisen.

Kivennäisten suunnittelussa on ollut mukana Valmakaupan sekä kivennäisten valmistajan Rehux Oy:n lisäksi valtakunnan tasolla toimivien ruokinnanosaamisen ammattilaisia. Kivennäiset myydään 500 tai 1 000 kilon suursäkeissä.

Kysy lisää Valmakaupastasi, josta saat myös räätälöidyt kivennäiset!