Siirry sisältöön
Minä maitotilayrittäjä

Laatumaitoa kolmannessa polvessa

Laatumaitoa kolmannessa polvessa
Anna Jalas-Karjalainen
Copywriter, toimituspäällikkö

Valio Oy

Karhulan tilalla on tuotettu parhaaseen E-luokkaan kuuluvaa maitoa jo vuodesta 1969. Tilan pitkäjänteinen työ palkitaan kultamitalIlla toistamiseen.

Tuula ja Timo Karhunen, mitä teille merkitsee olla Valion omistajia? ”On hienoa olla omistajana tunnetussa, arvostetussa yrityksessä, joka jalostaa monipuolisia ja turvallisia tuotteita niin Suomeen kuin muuallekin.” Kuvat Karhusten kotialbumi, Valio ja 123RF

”Tiloilla tehdään paljon työtä maidon laadun eteen.”

Tip icon

Karhulan tila, Juankoski, Kuopio

Yrittäjät

Timo ja Tuula Karhunen

Eläimiä

35 lypsävää, nuorta karjaa 20

Pelto

47 ha peltoa viljelyksessä, viimeiset 3 vuotta kaikki nurmella

Navetta

Parsinavetta, rakennusvuodet 1948, 1977 ja 2004, putkilypsy

Tuotos

9 653 kg EKM, rasvaa 4,45 %, valkuaista 3,61 %

Mitä teille merkitsee, että olette Valion omistajia?

”On hienoa olla omistajana tunnetussa, arvostetussa yrityksessä, joka jalostaa monipuolisia ja turvallisia tuotteita niin Suomeen kuin muuallekin.”