-
24.04.2019
Nurmen ja maidon kymppikerholainen
Fazerin ravintoloissa juodaan vain kotimaista maitoa. Tupamäen tila tuottaa sitä miljoonaa litraa vuodessa erinomaisella ruokinta- ja nurmiosaamisella.
-
24.04.2019
Yksinkertainen systeemi toimii
Koivikkolan tilan parsinavetassa Tohmajärvellä on lypsetty E-luokan maitoa peräti 50 vuotta. Hyvä laatu syntyy huolellisella työllä ja eläimet tuntemalla.
-
24.04.2019
Tieto lisää mahdollisuuksia – ei tuskaa
Kun ostat rehun muualta, näet kustannuksen laskusta ja voit kilpailuttaa hintoja. Sama on...
-
10.04.2019
Tule mukaan Valion luontoprojektiin!
Etsimme valiolaisia omistajayrittäjiä mukaan ketterään luonnon monimuotoisuutta tukevaan projektiin. Tavoitteenamme on seurata yhdessä Luonnontieteellinen keskusmuseo Luomuksen kanssa eräiden yleisten kasvi-, lintu- ja hyönteislajien (ns. maatalousympäristöjen indikaattorilajit) esiintymistä maitotiloillamme.