-
03.05.2018
Lypsyrobottikauppa piristyi viime vuonna
Viime vuoden aikana Suomessa aloitti 78 uutta automaattilypsytilaa.
-
25.04.2018
Terveillä lehmillä huipputuotos
Kukkosen tilalla Ilmajoella halutaan parantaa tuotantotuloksia joka päivä. Intohimo karjan hyvään hoitoon paistaa yrittäjien silmistä ja puheista. Terveet eläimet ovat hyvän tuotoksen merkittävin tekijä.
-
25.04.2018
Vastuullisuuslisä kannustaa kohti yhteistä päämäärää
-
25.04.2018
Näyteputki vaihtuu
Valmakaupat toimittavat tästä lähtien vain säilöntäaineellisia näyteputkia.
-
25.04.2018
Koneklinikka
Lypsykoneen tärkein osa
Lypsykone voi toimia huonosti, jos lypsykoneen nännikumi on mitoitettu väärin suhteessa lehmien vetimien kokoon.
-
25.04.2018
Onnistunut näyte Delvotestillä
Valioryhmän antibioottijäämien testimenetelmä vaihtui kuusi vuotta sitten, kun Delvotest SP NT otettiin käyttöön tiloilla, maidon vastaanotoissa ja aluelaboratoriossa.
-
23.04.2018
Miljoonan juustokilon lähteillä
Varta vasten kehitetty juusto on Kotipizzan bisneksen kulmakivi. Vastuullisuutta vaaliva pizzaketju haluaa tietää tarkasti, millaisissa oloissa juuston maito lypsetään.
-
11.04.2018
Me maitotilayrittäjät
50 vuotta laatumaitoa Iijoen törmältä
Akolan tilalla, Pohjois-Iissä on tuotettu E-luokan maitoa viisi vuosikymmentä.
-
04.04.2018
Maidosta E-luokassa jo 96,9 %
Valiolaisten maitotilojen tuottaman raakamaidon laatu parani edelleen vuonna 2017.