Maito ja Me

Valiolaisen maitotilayrittäjän ammattilaissivusto

Tavataan Valiolla icon

Tavataan Valiolla

Yhteisön tuki

Valiolaisille maitotilayrittäjille on perustettu oma Facebook-ryhmä, Valiomaidon tekijät. Ensimmäisen viikon aikana suljettuun ryhmään on liittynyt yli 500 jäsentä – koko Valioryhmän yhteiselle keskustelupaikalle on ollut selvä tarve.

Valiomaidon tekijöissä voi jakaa tuntojaan ja keskustella mieltä askarruttavista asioista, hyvät sosiaalisen median käytöstavat muistaen. Kaikki jäsenet ovat mukana omalla nimellään. Hyviä käytännön vinkkejä ja ammattitietoa saa muilta yrittäjiltä ja Valioryhmässä työskenteleviltä alkutuotannon asiantuntijoilta. Keskustelu käy jo vilkkaana!

Hyvinvointivalmentaja Ritva Enäkoski kirjoittaa sivulla 42 hauskasti vakavasta asiasta: ajat ovat monella tavalla tiukat, ja töitä tekevällä riittää. Hyvät neuvot voivat olla kullan arvoisia, jos oma jaksaminen ei tahdo riittää. Kanssakulkijoilla on merkittävä rooli kannattelijoina vaikeiden aikojen yli. Koska maalla asutaan yleensä kaukana toisistaan, antavat nettifoorumit mahdollisuuden käydä keskustelua muillakin tavoin kuin pirtin pöydässä kasvokkain.

Ammatillisia neuvoja tarjoavat Valioryhmän osaajat: yrittäjille tehokkaasti tuotetut palvelut ovat kansainvälisestikin huippuluokkaa. 

Valioryhmässä järjestetään paljon yhteisiä tapahtumia ympäri Suomen. Lähteminen tilalta rientoihin vaatii järjestelyjä, mutta pienen hengähdystauon ja etäisyyden ottaminen tilan töihin antaa rutkasti uutta energiaa. Maitotiloilla tehdään paljon työtä, mutta myös työstä palautumiseen pitäisi löytää aikaa. Valion 110-juhlavuoden kunniaksi järjestettävä Valioristeily marraskuussa antaa mahtavan tilaisuuden rentoutua omien kollegoiden seurassa ja kuulla ajankohtaiset Valioryhmän asiat.

Antoisaa yhdessäoloa pimenevään syksyyn!