Maito ja Me

Valiolaisen maitotilayrittäjän ammattilaissivusto

Maitotilayrittäjä Mari Alanen (vas.) ja eläinlääkäri Katri Moisala ovat tehneet terveydenhuoltoyhteistyötä jo pitkää. Alasten tila sijaitsee Nokialla. Kuva: Markku Pulkkinen

Varaathan Terveydenhuoltokäyntisi hyvissä ajoin!

Valioryhmän vastuullisuuslisän ehtojen täyttymiseen kuuluva eläinlääkärin terveydenhuollon vuosikatsauskäynti tulee tehdä korkeintaan 12 kuukauden välein. Käynnin voi tehdä myös maksimiväliä tiheämmin.

Terveydenhuollon vuosikatsauskäynti kannattaa varata ajoissa, sillä eläinlääkärit ovat tehneet paljon uusia terveydenhuoltosopimuksia kuluvan vuoden aikana. Mikäli käynti jää viime tippaan, on mahdollista, etteivät eläinlääkärit saa mahdutettua kaikkien halukkaiden käyntejä kalentereihinsa terveydenhuollon ruuhka-aikaan.

Juttelethan siksi oman terveydenhuoltoeläinlääkärisi kanssa asiasta.

Mikäli yhteystietosi ja hälytysasetukset ovat Nasevassa ajan tasalla, rekisteri lähettää sinulle tulevasta käynnistä muistutuksen, kun edellisestä vuosikäynnistä on 11 kuukautta. Muistutus tulee tarvittaessa myös silloin, jos käynti on myöhässä kuukauden tai kaksi kuukautta. Rekisterivastaava Paula Halkosaari opastaa, jos Nasevan käytössä on ongelmia (etunimi.sukunimi@ett.fi).