Maito ja Me

Valiolaisen maitotilayrittäjän ammattilaissivusto

Tavataan Valiolla icon

Tavataan Valiolla

Valonpilkahduksia

Valio toi markkinoille huippuinnovaation: maidon jota on vaikea polttaa pohjaan. Valio KiehuTM saatiin sopivasti joulumarkkinoille, ja ensi vuonna lanseerataan lisää supertrendikkäitä, mielenkiintoisia tuotteita eri tuotekategorioihin.

Kansainvälisillä Anuga-messuilla Kölnissä Valion osasto ja uudet kuluttajajauheet herättivät laajalti kiinnostusta. Tuulahduksen kansainvälisyydestä saivat myös Valioristeilyvieraat, kun Valion T&K:n näyttelyosastolla maisteltiin laktoosittomasta kuluttajamaitojauheesta ja vedestä sekoitettua lämmintä maitojuomaa, jota nautitaan Kiinassa aamu- ja iltapalalla.

***

Uusi Maito ja Me -ammattilaissivusto julkaistiin lokakuussa. Valioryhmän omistajayrittäjien työtä tukevaa materiaalia päivittyy sivustolle myös muulloin kuin painetun lehden ilmestyessä.

Ammattilaissivustolle ovat löytäneet mukavasti sekä valiolaiset maitotilayrittäjät että sidosryhmät: eri lukijoita on vieraillut vajaan kuukauden aikana noin 4 000. Visuaalisella sivustolla nettiartikkelit ovat helppolukuisia ja eri päätelaitteille optimoituja. Ammattilaissivustolta löytyy yleensä myös lisämateriaalia eri aiheisiin liittyen. Tervetuloa viihtymään sivustolle!

***

Valioristeilyn tunnelma oli iloinen, välitön ja mieleenpainuva – lähes jouluisen lämmin. Kollegoiden ymmärrys omasta työstä antaa paljon aiheita keskusteluun – positiivisessa yhteisössä on voimaa.

Valioryhmän johto ja omistajahallinto olivat risteilyllä mukana runsaslukuisesti, mikä toi erityisen arvokkuuden yrityksen 110-vuotisjuhlavuoden kunniaksi järjestetylle matkalle. Risteilyn suvereenisti juontanut Janne Kataja puolestaan viihdytti risteilyvieraita hilpeillä juontokommenteillaan. Kuten useasta suusta kuultiin: risteilyltä saadun energian voimin jaksaa taas tovin arkista aherrusta. Kiitos juhlaristeilylle osallistuneille Valioryhmän omistajayrittäjille!