Maito ja Me

Valiolaisen maitotilayrittäjän ammattilaissivusto

Valmaverkkokauppa uudistui

Valiolaisten maitotilayrittäjien käytössä oleva Valmaverkkokauppa uudistui juhannuksen jälkeen. Verkkokaupparatkaisu on toteutettu yhteistyössä Bilot Oyj:n kanssa, jolla on kokemusta nykyaikaisista verkkokaupparatkaisuista.

Valmakauppalogo

Valmaverkkokaupan uudistus on kokonaisuutena mittava, ja se tehdään vaiheittain. Nyt toteutetussa ensimmäisessä vaiheessa ohjelman alusta vaihtui ja ulkoasu uudistui. Tuotteiden hakutoiminnot monipuolistuivat, ja tuotteista on saatavilla infoa enemmän. Osalle tuotteista on tulostettavissa tuotekortteja tai käyttöturvallisuustiedotteita.

Valmaverkkokaupan sivusto on julkinen ja tuotevalikoimaan pääset tutustumaan netin kautta. Valikoima on saatavilla lähimmästä Valmakaupasta, jonka yhteystiedot löytyvät verkkokaupan sivuilta. Tuotevalikoimaan pääset tutustumaan osoitteessa uusi.valmakauppa.fi

Valmaverkkokauppaan kirjautuminen tai tilaukset ovat toistaiseksi mahdollisia ainoastaan valiolaisen osuuskunnan omistajayrittäjille. Omistajayrittäjät kirjautuvat Valmaverkkokauppaan Valman kautta.

Huomioi selaimen vaikutus Valmaverkkokaupan toimintaan. Koska Internet Explorer -selain saattaa vääristää verkkokaupassa näkyviä tuotekuvia, on suositeltavaa käyttää esimerkiksi Chrome- tai Firefox-selainta.

Valmaverkkokauppaa kehitetään, jotta Valmakauppa pystyisi vastaamaan entistä paremmin omistajayrittäjien tarpeisiin.

Uuden verkkokaupan käytön opastukseen on tehty useita ohjevideoita, jotka löydät Valmasta oman osuuskuntasi videokirjastosta.

Voit lukea uutisen ruotsinkielisenä tästä linkistä.

Teksti: Jouni Pehkonen, assistentti, Osuuskunta Maitosuomi