Maito ja Me

Valiolaisen maitotilayrittäjän ammattilaissivusto

Valiolaiset maitotilayrittäjät valokeilassa

Valiolaiset maitotilayrittäjät ovat esillä syksyn ajan Valion markkinointikampanjoinnissa teemalla "Me Omistajat". Kampanjassa kerrotaan suomalaisesta osaamisesta, sitoutumisesta ja kovasta työstä, jota maitotiloilla tehdään ja siitä, että yli 6 000 maitotilayrittäjää omistaa Valion.

Marja ja Pekka Mönkkönen Tuulenkujan Ayrshiren tilalta Nivalasta. Kuva: Valio Oy

Syksyn kampanja käynnistyi Mäkijuntin tilan isäntien johdolla. Veljekset Erkka ja Iikka Juntti Torniosta näkyvät niin sanomalehtikampanjassa kuin videolla. Videolla Iikka Juntti kertoo mitä on olla suomalainen yrittäjä maitotilan 250-vuotisessa historiassa. Huima tarina!

Valion tuotteita ostamalla raha jää Suomeen 

Maitotilayrittäjät näkyvät myös Valion perusmaitotölkeissä syksystä alkaen. Mukana on Junttien lisäksi kolme muuta yrittäjäperhettä: Marja ja Pekka Mönkkönen Tuulenkujan Ayrshiren tilalta Nivalasta, Johanna ja Rami Rauhala Hilliahon tilalta Sievistä sekä Liisa ja Juha Vuorela Koskenojan tilalta Jalasjärveltä.

Kaikki mukana olevat tilat ovat lähteneet kampanjaan mukaan innoissaan ja ylpeinä omasta työstään:

Johanna ja Rami Rauhala Hilliahon tilalta Sievistä. Kuva: Valio Oy

"Haluamme kaikki tuoda esiin Valion ainutlaatuista maailmanluokan osaamista ja yrittäjähenkisyyttä. Kuluttaja voi myös peukuttaa maitotilayrittäjyyden puolesta ostamalla Valion tuotteita."

Maitotölkeistä kuluttajat ohjataan www.valio.fi/valiomaitoa-nettisivulle, josta löytyy upeat videot jokaiselta kampanjassa mukana olevalta tilalta. Sivustolta löytyy myös runsaasti maitotilayrittäjien tuottamaa omaa sisältöä. Sivusto tuo hyvin esille yrittäjien työtä ja arkea sekä tekee maidontuotantoa läpinäkyväksi. Yrityksen omistajuus on tärkeä tuoda vahvasti esille myös markkinointiviestinnässä.

Lopuksi Juntin veljesten mietteitä tulevaisuudesta:

"Rakkaus suomalaiseen maitoon on ihmeellinen asia. Se saa nousemaan aamuviideltä ja tekemään 19-tuntisia työpäiviä antoipa taivas mitä tahansa."

Erkka ja Iikka Juntti Mäkijuntin tilalta Torniosta. Kuva: Valio Oy

Avatessaan aamulla navetan oven, Erkka ja Iikka tietävät, että tässä on elämä ja tulevaisuus.

"Me ei olla tämän 250-vuotiaan maitotilan historiassa ne, johon tämän yrityksen historia katkeaa."

Teksti Tuula Hietanen, Valio Oy

 

Katso videoita kampanjassa mukana olevilta tiloilta #valiomaitoa sivulla

 

 

 

Liisa ja Juha Vuorela Koskenojan tilalta Jalasjärveltä. Kuva: Valio Oy