Maito ja Me

Valiolaisen maitotilayrittäjän ammattilaissivusto

Tavataan Valiolla icon

Tavataan Valiolla

Suomi juhlii

Sata vuotta täyttävä Suomi on historiansa aikana käynyt läpi monia vaiheita. Maa on kirinyt itsenäisyytensä aikana useassa suhteessa maailman kärkivaltioiden joukkoon.

Valion historia on pidempi kuin satavuotiaan Suomen. Yrityksen toiminta ja koko maitoelinkeino on harpponut 112 vuoden ajan eteenpäin pitkin askelin; Artturi Ilmari Virtasen kemian Nobel vuonna 1945 on ollut yksi merkittävin saavutuksista.

Omasta kotimaastamme sekä suomalaisten maitotilayrittäjien omistamasta yrityksestä, Valiosta, on syytä olla erityisen ylpeä. Monia vastoinkäymisiä on voitettu – sotia sodittu ja maa jälleenrakennettu erinomaiseen kuntoon, josta me tämän päivän suomalaiset saamme nauttia joka päivä. Valio on luonut huiman määrän innovaatiota ja kulkenut sekä kehittynyt Suomen rinnalla. Esimerkiksi vuodesta 1933 valmistettua Valio Koskenlaskija® juustoa syötiin jo rintamalla. Rakastettu sulatejuusto vilahtelee lokakuussa ensi-iltaan tulevassa uudessa versiossa elokuvasta Tuntematon sotilas.

Juhlavuoden aluksi kädessänne on uudistettu Valion Maito ja me -lehti. Tavoite on ollut luoda omistajayrittäjiemme ammattijulkaisusta raikas, helppolukuinen ja kiinnostava – lukupaketti, joka antaa vastauksia kysymyksiin, kuvaa maitotilayritysten hyviä käytäntöjä ja kertoo Valioryhmän kuulumisista.

Lukijoiden mielipiteet uudesta lehdestä ovat tärkeitä. Niiden perusteella osaamme kehittää sekä lehteä että ammattilaissivustoa maitojame.fi oikeaan suuntaan. Kysely uudistukseen liittyen julkaistaan Valmassa muutaman viikon kuluessa. Toivon runsaasti hyviä kehitysehdotuksia!