Maito ja Me

Valiolaisen maitotilayrittäjän ammattilaissivusto

Osuuskunta Maitosuomen saunaillassa Kurikassa keskityttiin yrittäjien hyvinvointiin muun muassa tanssimalla lavista eli yksintanssittua lavatanssia. Ohjaajana Mari-Liisi Hautaniemi. Kuva: Anu Fräntilä-Riihonen

Hyvinvointia yrittäjille – Maitosuomessa jumpattiin lavista

Valioryhmässä on meneillään toinen Hyvinvoinnin teemavuosi. Heti vuoden alussa Osuuskunta Maitosuomessa otettiin kiinni yrittäjien hyvinvointiin ja pidettiin ”Kinkunsulatus”-saunailta Kurikassa Tuottajien Majalla.

Saunaillassa maisteltiin Valion ihania uutuustuotteita - esimerkiksi Valio Better™ rahkariinia.

Tammikuun 15. päivän kovasta pakkasesta huolimatta mukaan jumppaamaan ja saunomaan saapui reilut 30 maitotilayrittäjää. Jumppakaan ei ollut ihan tavallista, vaan lavista eli yksintanssittua lavatanssia.

Ja mikä saunailta se olisi, jos ei maisteltaisi Valion ihania uutuustuotteita. Tällä kerralla saimme maisteltaviksi mukana olleiden naisten lypsämästä maidosta valmistettua ja linjan koeajosta haettua Valio Better™ rahkariinia ja uusia leivän päälle levitettäviä raejuustoja.

Valion helmikuun 2016 uutuuksia.pdf

Teksti ja kuvat: Anu Fräntilä-Riihonen, Valion hallintoneuvoston jäsen ja Osuuskunta Maitosuomen hallituksen varapuheenjohtaja